JBL Harman
Promotie partner
JBL HARMAN - New Business Builders - intro

CONCEPT ONTWIKKELING

In 2019 heeft NBB voor JBL Harman twee succesvolle new business concepten ontwikkeld en gelanceerd. Het ene concept omvat de inzet van de immens populaire JBL draadloze speakers en headphones binnen lokale en nationale spaaracties in het supermarkt- en petrol kanaal. Bij het andere concept draait het om het customizen van echte JBL producten met klant specifieke branding. Via deze initiatieven zijn inmiddels een paar honderdduizend JBL producten verkocht.

Dare to Listen‎

OVER JBL HARMAN

Het Amerikaanse JBL is al sinds 1946 een vertrouwde naam in de wereld van geluidsapparatuur. Het bedrijf, vernoemd naar oprichter James Bullough Lansing, is tegenwoordig vooral bekend van zijn draadloze speakers en koptelefoons. JBL is marktleider op het gebied van draadloze speakers met een marktaandeel van 34 %. In september 2019 werd de honderd miljoenste draagbare speaker verkocht. Met innovatieve designs en hoogwaardige kwaliteit speelt JBL in de audio wereld een trendsettende rol. 

JBL harman partner - new business builders

SAMENWERKING

De markt van draadloze speakers en headphones groeit enorm. De innovatiekracht van JBL biedt NBB veel mogelijkheden om onderscheidende verkoop- en promotie concepten te ontwikkelen die uitermate geschikt zijn in de wereld van loyalty, B2B gifting en gepersonaliseerde geschenken.

PROMOTIE PARTNERSHIP

NBB heeft sinds 2019 een partnership met JBL Harman. Samen met betrouwbare partners in de Benelux geeft NBB invulling aan campagnes binnen retailformules als Jumbo, Albert Heijn en Delhaize

GET IN TOUCH

New Business Builders B.V.

Tuinweg 18

5151 HM Oisterwijk

The Netherlands

KVK-nummer 75950502

Jaap Hanse | Managing Partner
jaap@newbusinessbuilders.nl
Mobile +31 (0) 6 11 43 49 41

Raymond Lentz | Managing Partner
ray@newbusinessbuilders.nl
Mobile +31 (0) 6 46 90 96 59