Thule
Promotie partner

CONCEPT ONTWIKKELING

In 2020 heeft NBB voor Thule twee new business concepten ontwikkeld en gelanceerd. NBB heeft het mogelijk gemaakt om een brede range van Thule producten, van rugtassen tot laptopsleeves, op een kwalitatieve manier te personaliseren. Daarnaast heeft NBB diverse loyalty formats ontwikkeld met de thema’s back-to-school, back-to-work en outdoor.

BRING YOUR LIFE

OVER THULE

Thule werd in 1942 in Zweden opgericht. En sinds die tijd hebben wij er onze roeping van gemaakt om u de rest van uw leven dichterbij de wereld en uw passie te brengen. We zijn een internationale groep mensen met dezelfde passie om actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen te helpen.

THULE - New Business Builders - logo

SAMENWERKING

De kleurrijke variatie van het assortiment en de A-merk premium kwaliteit van de tassen en hoezen van Thule bieden ontzettend veel mogelijkheden voor onderscheidende loyalty- en andere promotionele campagnes. Een prachtig merk rondom de populaire thema’s back-to-school, back-to-campus en back-to-work. NBB heeft voor al deze thema’s de campagne concepten al gereed.

PROMOTIE PARTNERSHIP

NBB heeft sinds 2020 een partnership met Thule. Samen met betrouwbare partners in de Benelux geven wij invulling aan loyalty campagnes binnen retailformules als Jumbo, Albert Heijn en Delhaize. Via een distributie netwerk van 2.000 aangesloten bedrijven worden de gepersonaliseerde Thule producten aangeboden.

GET IN TOUCH

New Business Builders B.V.

Tuinweg 18

5151 HM Oisterwijk

The Netherlands

KVK-nummer 75950502

Jaap Hanse | Managing Partner
jaap@newbusinessbuilders.nl
Mobile +31 (0) 6 11 43 49 41

Raymond Lentz | Managing Partner
ray@newbusinessbuilders.nl
Mobile +31 (0) 6 46 90 96 59