Case logic
Promotie partner
Case logic - New Business Builders - laptop hoes

CONCEPT ONTWIKKELING

In 2020 heeft NBB voor Case Logic twee new business concepten ontwikkeld en gelanceerd. NBB heeft het mogelijk gemaakt om een brede range van Case Logic producten, van rugtassen tot laptopsleeves, op een kwalitatieve manier te personaliseren. Daarnaast heeft NBB diverse loyalty formats ontwikkeld met de thema’s back-to-school en back-to-work.

LIFE, SIMPLIFIED.

OVER CASE lOGIC

Case logic voorziet consumenten van slimme oplossingen die hen helpt hun dromen na te jagen en hun leven te vereenvoudigen. Case Logic gelooft dat het makkelijk moet zijn om elektronica en geluid en beeld overal mee naartoe te nemen. Van tassen tot rugtassen, tablethoezen tot sleeves en van messengertassen tot cameratassen, Case Logic ontwerpt hoogwaardige hulpmiddelen die het leven makkelijker en toegankelijker maken.

Case logic partner - new business builders

SAMENWERKING

De trendy variatie van het assortiment en de A-merk kwaliteit van de rugzakken, laptop sleeves en laptoptassen van Case Logic bieden ontzettend veel mogelijkheden voor onderscheidende loyalty- en andere promotionele campagnes. Een prachtig merk rondom de populaire thema’s back-to-school, back-to-campus en back-to-work. NBB heeft voor al deze thema’s de campagne concepten al gereed.

PROMOTIE PARTNERSHIP

NBB heeft sinds 2020 een partnership met Case Logic. Samen met betrouwbare partners in de Benelux geven wij invulling aan campagnes binnen retailformules als Jumbo, Albert Heijn en Delhaize. Via een netwerk van 2.000 aangesloten promotional resellers worden de gepersonaliseerde Case Logic producten aangeboden.

GET IN TOUCH

New Business Builders B.V.

Tuinweg 18

5151 HM Oisterwijk

The Netherlands

KVK-nummer 75950502

Jaap Hanse | Managing Partner
jaap@newbusinessbuilders.nl
Mobile +31 (0) 6 11 43 49 41

Raymond Lentz | Managing Partner
ray@newbusinessbuilders.nl
Mobile +31 (0) 6 46 90 96 59